Despre site/comenzi

Salutare tuturor!

Dupa cum probabil v-ati dat seama, ideea centrala din spatele acestui site este oferta de carti spre vanzare. In general va fi vorba de carti care imi apartin si pe care le vand fie pentru ca le-am citit si vreau sa obtin alte carti, fie pentru ca nu vreau sa mai ocupe spatiul. Stiu ca problema principala in legatura cu acest domeniu, al cartilor, este pretul. Daca sunteti aici, probabil ca va place sa cititi si, cum si mie imi place, o sa incerc sa ofer carti la preturi cat mai rezonabile.

O sa activez in principal in zona Bucuresti, unde predarea o sa se faca personal (in locuri pe care le vom stabili in prealabil), ca sa va scutesc si pe voi si pe mine de taxe postale, respectiv de activitatea de a completa zeci de acte pentru transportul prin Posta Romana.

Insa trimit si in tara, cu mentiunea ca taxele de transport vor fi suportate de cumparator (si vor varia, bineinteles, in functie de greutatea coletului).

In ambele cazuri comanda trebuie sa fie de minimum 10 RON.

Pentru informatii suplimentare despre  un anumit produs sau pentru cumparare va puteti adresa fie printr-un comentariu la postarea respectiva, fie printr-un e-mail la adresa storagebook@yahoo.com .

O sa incerc sa actualizez oferta cat mai des, astfel incat sa nu fie probleme in legatura cu disponibilitatea produselor.

Acestea fiind spuse, bine ati venit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s